0.0
Wyprodukowane z wieprzowiny Iberio | Naturalne składniki | Wyprodukowane w Niemczech |
Życie na wolności przekłada się na niepowtarzalny smak mięsa, które jest niezwykle delikatniejsze, jędrniejsze i bardziej soczyste. Cechą genetyczną tej rasy jest umiejętność składowania tłuszczu w tkance mięśniowej, co jest kluczem do jej wspaniałego smaku.
Przysmakiem tych świnek są żołędzie, którymi objadają się na jesieni, dodatkowo jedzą wszystko to co znajdą na swoich pastwiskach: trawy, zioła (tymianek, rozmaryn), korzenie, liście, pędy i oliwki. Długie wędrówki w poszukiwaniu żołędzi, że tłuszcz czarnych świń filtruje się do mięsa - dzięki temu jest znacznie zdrowszy od tłuszczu świni białej, który przetworzony nie jest tak niebezpieczny dla zdrowia i nie ma tak dużego wpływu na cholesterol.
Dla psów o normalnej aktywności. Udział białka zwierzęcego w całkowitej zawartości białka: 75% (ze świnia iberyjskiej 50%, z mięsa ryb 25%).
Właściwą ilość karmy najlepiej określić, regularnie sprawdzając wagę psa. Po prostu karm na sucho. Świeża woda pitna powinna być dostępna przez cały czas.
Waga dorosłego | normalna | aktywny |
3 kg | 60 gramów | 70 gramów |
5 kg | 80 gramów | 100 gramów |
10 kg | 140 gramów | 160 gramów |
15 kg | 190 gramów | 220 gramów |
20 kg | 240 gramów | 280 gramów |
25 kg | 280 gramów | 330 gramów |
35 kg | 360 g | 420 gramów |
50 kg | 470 g | 550 gramów |
65 kg | 580 gramów | 670 gramów |
80 kg | 670 gramów | 780 gramów |
Bądź pierwszym który napisze recenzję